Ağustos 10, 2012

doğum günü..

Yİne bir cuma günü ve ben haftasonuna girdiğimiz için çok mutluyum. Yoruluyorum bu aralar bünyem kaldırmıyor hem orucu hem çalışmayı. Ama az kaldı geçecek inşallah hepsi. Gün sayıyorum ama ramazanın bitmesi için değil, eylül ayından itibaren işten ayrılmam için. Yani bir süreliğine haftanın 5 günü değilde 2 3 günü gideceğim. Bu da benim bayaca rahatlamamı ve evimde vakit geçirmemi sağlayacak. Evlendiğimden beri sadece 15 gün evde oturdum, doyamadım sanırım. Şimdi evde olmak mutfakla biraz uğraşmak istiyorum. Hakkımda hayırlısı inşallah.

Bugün ablamın doğum günü.. Küçükken hiç anlaşamadığımız, yanında gezdirmeyen, sinirlendiğinde dövmekten çekinmeyen, 11 yaşımda beni ailenin tek çocuğu olarak bırakıp evlenen, canım eniştemin biricik eşi, bana dünyalar tatlısı 2 yeğen veren (3. de yoloda :)), yaşım ilerledikçe anlaşmaya başladığımız, zıt karakterlere sahip olup birbirimizi tamamladığımız, kendi evimden çok onun evinde yaşadığım, hep arkamı toplayan, bana annelik yapan, bu kadar beceriksiz olmamın en büyük sebebi olan, evlendikten sonra annemden önce özlediğim, başım sıkışınca ilk arayacağım, çocuğum olsa ona da annelik yapacak olan, canım, yarım, kanım ablamın doğum günü..

İyi ki doğmuş be. Yoksa ben harcanır giderdim bu hayatta. Hatta bazen diyorum semeke gibi bir kaç tane daha ablam olsaydı sırtım yere gelmezdi :)). Seviyorum onu..40 yaşına geldiğinde böyle bir pasta yapacağım sana inşallah :)).

Ayrıca bugün birinin daha doğum günü. 23 yaşında sahip olduğum ikinci erkek kardeş. Onu da seviyorum ama onun bana sevgisinden şühpelerim var :)). Biraz fazla üzerine gidiyorum sanırm. Daha üniveriste okutacağım ona sonra askere gönderir evlendiririm :). Beraber bol bol doğum günü kutlayacağız inşallah. 

6 yorum:

  1. nice multu senelereiniz olsun hep beraber...
    keşke benimde bir ablam olsaydı çok isterdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir ablaya sahip olmak çok güzel. Çocuklarınız varsa onları kardeşsiz bırakmayın derim :)

      Sil
  2. ne güzeeel hadi eylül gelsin o zaman.
    :)
    ne tatlı anlatmışsın ablanı da kardeşini de.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.. ikisini de çok seviyorumm

      Sil
  3. oh oh mutlu yıllar çok keyifli.
    hayırlı kandiller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canımm sana da hayırlı kandiller...

      Sil