Ağustos 28, 2012

spor yapıyorumm.. yani başlıyorumm..


Takip ettiğim bir çok blogta diyet furyası var.  Ben de gaza geldim ama çok şükür diyet yapmamı gerektirecek kadar kilolu bir insan değilim. Hatta zayıf bile sayılırım. Benim istediğim spor yapmak. Sıkılaşmak, kaslarımı güçlendirmek. Ebru Şallı pilatesine başlamak istiyorum ama maşallah kadının yaptığı hareketleri yapabilsem zaten pilates yapmaya ihtiyacım olmazdı :)). 

Yine de bir yerden başlamak lazım diyorum. Şimdi hepsini yapamasam da hareketler yavaş yavaş kaslarımı güçlendirdikçe yapabilirim diye düşünüyorum. “Süper Bir Karın” ve “Selülit Savar” DVDleri var elimde. Ama öncelikle başlamak istediğim Ağustos ayı Formsante dergisinde yer alan “Ebru Şallı’nın göbek eriten 7 hareketi”. Eğer bu hareketlerde istikrar ve başarı sağlarsam DVD leri yapmaya başlayabilirim. Baktım olmuyor evde beceremiyorum ben bu işi o zaman bir spor salonu bulmak gerek :)).


Salı günü başlanır mı böyle şeylere bilemedim ama diğer pazartesiyi beklersem cayabilirim :). Ertelemeden, alınan kararları hemen uygulamaya geçirmek gerektiğinden dolayı bugün başlıyorum sporuma. Haydi rastgele…     

2 yorum:

  1. PİLATES ÇOK GÜZEL BİR SPOR BENCE CANIM BEN HERGÜN 30 DAKİKAMI AYIRIYORUM SADECE AMA İNSANI GÜNÜN STRESİNDEN KURTARIYOR.BEN UZUN ZAMANDIR YAPIYORUM BAZEN KAYTARIYORUM AMA CİDDEN ETKİLİ HEMEN SONUÇ ALMIYOSUN TABİ AMA SONUÇ ALMAYA BAŞLADIKÇA MUTLU OLUYORSUN.PİLATESİN YANINDA MEKİK DE ÇEK KARIN BÖLGESİ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR YÖNTEM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben başladım bir kaç kere ama hep bıraktım. İstikrar sorunum var biraz :). Ama bu sefer bırakmak istemiyorum ufak ufak başlayıp artırmak istiyorum. İnşallah beceririm :)

      Sil