Temmuz 04, 2012

bundan istiyorum..


Evet işte tam bundan istiyorum. Robot süpürge, temizlik robotu yada adı herneyse.. Yere bırakıyorsunuz ve o kendi süpürüyor bütün evi. Allahım düşüncesi bile muhteşem. Benim gibi temizlikten hoşlanmayan hatunlar için yüzyılın icadı. Tabi benim evi süpürdüğüm süreden daha fazla bir sürede süpürecektir ama benim için zamanın hiç önemi yok, 5 saatte de süpürebilir beklerim :). Bu aleti kullanıcaksanız sanırım biraz rahat olmanız lazım sabırsız insanla göre değil. Ay fenalık geldi onu bekleyene kadar ben iki dakikada süpürüveririm heryeri diyecekler olabilir (bakınız: semeke). Benim hiiçç öyle takıntılarım yoktur. Ben tozumu alırım sonra açarım aleti gider filmimi izlerim ohh ne ala.

Tabii şimdilik bunlar sadece hayal.. Aletlerin fiyatı biraz tuzlu. Asus, Samsung, Chinavision, İrobot, Daisy gibi markaların robotları var. Sanırım ilk 3 markanın Türkiye satışı yok, yurtdışından temin etmek gerekli. İrobot  Roomba markasının nispeten kullanışlı özelliklere sahip olanının fiyatı 1450 tl. Daisy markası ise 299 tl. Fakat bu marka çok kaliteli değilmiş, servisi yokmuş ve çekiş gücüde harika değilmiş.

Şuan krmmi ikna etme çalışmaları içerisindeyim. Sürekli robotu övüyorum o da bi kulp takıyor. Kendisi hiç hoşlanmadı aletten kıskandımı ne :))

4 yorum:

  1. o aletten banada lazım bi tane:))

    YanıtlaSil
  2. harika birşey değil mi? bunun yer silenide varmış yanına da onu aldık mı tamam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yer silenimi????uuuu....bide yemek yapanını bulursak,hiç bir problem kalmıycak:))

      Sil
    2. ütü yapanıda çıksın amaaaa :)

      Sil